Wat kunt u doen

Wilt u ook iets doen voor de Zonnebloem? Dat kan!

> Vrijwilliger worden?
Zonnebloemvrijwilligers zetten zich in voor mensen met lichamelijke beperkingen. Zij organiseren bezoek aan huis, activiteiten buitenshuis, vakanties en evenementen om zo het leven van andere mensen te verrijken.
meer weten? Klik hier

De werkzaamheden bij de Zonnebloemafdelingen zijn:

  • regelmatig bezoeken van langdurig zieken, lichamelijk gehandicapten en hulpbehoevende ouderen
  • organiseren, coördineren en begeleiden van  afdelingsactiviteiten
  • bijwonen van afdelingsvergaderingen
  • bestuurswerk
  • communicatiewerkzaamheden
  • werken aan projecten en nieuwe ideeën vormgeven

Onze afdeling is met name op zoek naar vrijwilligers die willen bijdragen aan het meest belangrijke werk van de Zonnebloem: Het regelmatig bezoeken van één of enkele van onze gasten.

Wilt u ook iets betekenen voor de zieke en gehandicapte mensen bij u in de buurt. Meld u dan aan bij José van der Voort, tel. 015-2145519 of per e-mail: c_vd_voort@hotmail.com
 

> Een donatie?
U kunt het Zonnebloemwerk ook financieel ondersteunen door een bedrag te storten op het IBAN rekeningnummer van onze afdeling:
NL50 RABO 01221.59.985, t.n.v. Nat. Ver. De Zonnebloem Delft-West.
Voor informatie kunt u terecht bij Michel Hoogervorst, 
tel. 06-2229 4346 of per e-mail: pmnvzdelftwest@hotmail.nl

> Sponsoring?
De activiteiten die wij verzorgen voor onze gasten brengt nu eenmaal kosten met zich mee. Als U ons zou willen sponseren dan zijn wij, maar bovenal onze gasten, U bijzonder dankbaar. Als u hierover meer informatie wilt lees dan de pagina Sponsoring. U kunt met specifieke vragen ook direct contact opnemen met onze afdeling.
Bij voorbaat onze dank.

> Loten verkopen?
Wat doet de Zonnebloem met de opbrengst van de jaarlijkse lotenverkoop? Hiermee worden de activiteiten voor onze gasten betaalbaar gehouden.
Vrijwilligers maken kosten om onze gasten te kunnen begeleiden. De opbrengsten worden ook gebruikt voor een bijdrage in deze kosten. Hiervoor zijn wij, maar bovenal onze gasten, de lotenverkopers bijzonder dankbaar.
Als u zich hiervoor wilt aanmelden dan kunt dat hier doen.
Bij voorbaat onze dank.