Sponsoring

Geachte heer/mevrouw,

“De Zonnebloem” afdeling Delft-West/Westerkwartier, wil het onderwerp “Sponsoring” graag onder Uw aandacht brengen.

Door middel van deze pagina willen wij U vragen eens na te denken een bijdrage te leveren aan de afdeling Delft-West/Westerkwartier e.o., van “de Zonnebloem”. Dit kan een financiële bijdrage zijn, maar ook een bijdrage in natura of een dagje organiseren bij/door uw bedrijf.

Waarom wij u dit vragen

Wij vragen U dit, omdat wij met 35 vrijwilligers actief zijn voor onze ouderen, zieken en gehandicapten in Delft-West/Westerkwartier. Jaarlijks organiseren wij een aantal evenementen, waarvoor het nodige geld bijeen gebracht moet worden.

Zo hebben wij onder meer het plan voor onze gasten een feestdag organiseren en willen wij met onze gasten in het voorjaar een dagboottocht kunnen maken. Hiervoor zijn we zeker afhankelijk van sponsoring, mede door uw gift kunnen wij voor onze gasten deze dagen tot een onvergetelijke maken.

Wilt u weten wie onze sponsoren zijn? Klik dan op Onze sponsoren zijn:

Wat wij u bieden als tegenprestatiezonnebloem5

Tijdens de feestmiddag en de boottocht maken wij bekend, wie onze sponsoren zijn d.m.v. een flyer verspreid over de aanwezigen op het feest en de boot. Ook vermelden we op onze website zowel in tekst (met bedrijfslogo) als bij de foto’s van die dagen wie dit voor ons heeft mogelijk gemaakt.

Hebben wij Uw interesse gewekt voor ons werk, dan kunt U contact met ons opnemen en/of een financiële bijdrage storten op:

Rabobanknr. NL50 RABO 0122 1599 85
t.n.v. De Zonnebloem Delft-West/Westerkwartier.

Alvast hartelijk bedankt.

Penningmeester: “de Zonnebloem” Afd. Delft-West/Westerkwartier