Actueel / Nieuws

Op deze pagina worden nieuws en actualiteiten op een rijtje gezet.

Tijdschriftenpakket voor onze deelnemers
ConCreCi - logo Van ConCreCi-Marketing uit Uitgeest ontving de afdeling medio okt. 2020 voor al onze gasten/deelnemers een gratis pakket met 3 tijdschriften. Onze deelnemers zullen er blij mee zijn.

Tijdsschriftpakketten arriveren Tijdsschriftpakket uitgeladen Tijdsschriftpakket geleverd

(Klik op de foto voor een vergroting)
De vrijwilligers zullen de pakketten samen met een kleine verrassing onder de deelnemers verspreiden.

Uitslag stemronde HelpNederlandVooruit 2020
Onze Zonnebloemafdeling was één van de 5 regionaal genomineerden van het ING Nederland Fonds. Op onze afdeling werden 129 stemmen uitgebracht. Dit leverde voor onze activiteiten, dus voor onze gasten/deelnemers, een donatie op van liefst: . . . . .

We danken dan ook iedereen die op onze afdeling heeft gestemd.

Donatie ontvangen van Kringloopwinkel “De Wisselbeker” uit Nootdorp
Onze Zonnebloemafdeling heeft in januari 2020 van kringloopwinkel “De Wisselbeker” uit Nootdorp een donatie ontvangen van maar liefst € 1000,-. Met deze donatie is het mogelijk dat de afdeling een extra en bijzondere dag kan organiseren voor onze gasten / deelnemers. Voor mei 2020 was al een bus- en boottocht georganiseerd richting De Biesbosch.
Helaas gooide het coronavirus roet in het eten en moest deze dag worden afgelast / verplaatst. Gezocht wordt naar een alternatief in de nabije toekomst.

Uitslag Zonnebloemloterij 2020
De verkoop van loten voor de Zonnebloemloterij 2020 is per 7 september afgerond. Tot 27 september kunnen online nog loten worden gekocht en geregistreerd.

We zijn heel blij met de inzet van de vrijwilligers die hiervoor onontbeerlijk is. Door de verkochte loten kunnen we weer wat extra’s doen voor de Zonnebloemgasten. Een pluim voor allen die in deze coronatijd hieraan hebben bijgedragen. Dit jaar heeft de afdeling ondanks corona 492 loten weten te verkopen, waarvoor dank. Koplopers hierin waren Trees & Leo vd Schoot.

De trekking vond plaats op maandag 12 oktober en staat dan op www.zonnebloem.nl. 
Op de loten, verkocht door onze afdeling vielen dit keer helaas geen prijzen.

Nationale ziekenweek 
zonnebloemen4Vele jaren werden zonnebloemen ingezaaid om in september onze gasten te verblijden met een zonnebloemetje en een kaartje. Als gevolg van het wegvallen van de personen die dit mogelijk maakten is dit helaas niet meer op deze wijze mogelijk.
Het bestuur wist in samenwerking met Delft-Bloeit een oplossing voor deze gewaardeerde actie te bereiken.